Försvunna uppdrag~

Hejsan folket!

En sak som jag har märkt är att Ricky Winterwells uppdrag har försvunnit för mig. Jag har hört att man inte ska få några fler dagliga när man blivit Gillad inom hans rykte, men jag är fortfarande Vänligt Inställd? Jag hade kvar hans uppdrag när jag inte gjorde dagliga i Epona. Men nu när jag har flyttat dit och börjat göra dagliga där så försvann helt plötsligt hans uppdrag? Plus att hans hår har färgats orange/rött i samma veva, vad hände där liksom?! x)

Alltså, visst. Jag klagar inte, jag har 2 färre dagliga uppdrag att göra varje dag (när jag väl gör dom). Men jag kommer ju inte kunna komma upp i rykte med honom nu? Jag känner ju att jag inte vill vara efter med ryktet med honom, så jag tänkte att jag kunde ta tag i att göra hans ryktesuppdrag. Men när jag börjat göra hans uppdrag varje dag, ich, så försvinner dom…Ja, jag vet inte vad jag ska skriva mer, haha. Lite irriterad blir man ju…Men bara lite ; )

PXStudioRuntimeMMO 2016-05-10 16-42-10-096

Michelle Goldland
Hej! Jag heter Michelle Goldland och har spelat SSO i ca 4 år, jag går i en ganska ovanlig sport som heter Ju-jutsu där jag både bältestränar och fightas och kör DUO.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *