Då var det sportlov, igen.

Jahapp, då var det sportlov….igen.

Men, men. Jag ska inte klaga, skönt med en paus från skolan, läxor och en massa ”måsten”. En paus helt enkelt. :)) Det känns som att bloggen har stått tom ett tag nu, hehe. Jag vet av egna erfarenheter att det inte är kul att läsa ett inlägg som handlar om att man varit oaktiv, så jag tänker inte gå in mer på det. ;))

Så vi kan väl börja om? Hej, hur mår ni? Jag mår bara bra, tack. ;))

Btw så är det den 5 Mars 2016 idag..vet ni vad det betyder?! ;D Såklart att ni inte gör, eller? Det är min syrras födelsedag! :)) Det är som sagt min storasysters födelsedag, det är La i LaMi 2.0. Ni kanske har hört talas om oss? Inte? Okei, jag har min storasyster driver iallafall en YouTube kanal tillsammans som heter LaMi 2.0 (LaMi), där gör vi spelvideos bl.a MineCraft och Agar.io videos. Bara att gå in och prenumerera, om du vill prenumerera på oss så kan du klicka HÄR.

Det är egentligen inget mer som jag vill berätta för er, fler inlägg är på G inom kort. Det kommer kanske att komma lite fler inlägg nu när jag har lov, men det får vi ju se.

Tack för att ni läst detta inlägg så hörs vi kanske någon gång under lovet :))

Förresten så har jag börjat spela in mer till Royal Fighters egna YouTube kanal, vill du gå in och prenumerera kan du klicka HÄR.

(Detta inlägg skrevs på 248 ord.)

Michelle Goldland
Hej! Jag heter Michelle Goldland och har spelat SSO i ca 4 år, jag går i en ganska ovanlig sport som heter Ju-jutsu där jag både bältestränar och fightas och kör DUO.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *