Tisdag ~ HP vecka

Idag är det Tisdag och det 2:a Harry Potter eventet med klubben kommer att köra igång klockan 19:00. Denna snöiga dag är det dags för frågesport. Allt inom Harry Potters ramar kommer att värderas och sättas på prov för att ta reda på vad Hogwarts alla elever kan. Tyvärr kommer jag inte att kunna vara närvarande under detta event, men jag hoppas att RavenClaw tar hem segern samt att alla får sig ett gott skratt.

Imorgon kommer det att vara ett väldigt intressant event som jag väldigt mycket ser fram emot. Quiddichträning som börjar klockan 19:30, det är nog det eventet av de ”vanliga” som jag ser fram emot mest. Men det är imorgon så det tar jag upp då.

ladda ned (9)

Michelle Goldland
Hej! Jag heter Michelle Goldland och har spelat SSO i ca 4 år, jag går i en ganska ovanlig sport som heter Ju-jutsu där jag både bältestränar och fightas och kör DUO.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *