Harry Potter Vecka med Royal Fighters

Idag är det Måndag, den 1:a Februari 2016.

Den 1:a Februari 2016 ska Harry Potter veckan köras igång i Royal Fighters, vilket betyder att det är HP vecka nu! 😀

Harry Potter veckan går ut på att klubbens alla medlemmar delas upp i 4 ”grupper” som är de fyra elevhemmen Slytherin som leds utav Emelie ”Emlan” Silverhaven & April ”Appe” Pinehill, Hufflepuff som leds utav Matilda ”Matte” Silverwater, Gryffindor som leds utav Montana ”Mette” Westhall och sist men inte minst RavenClaw som leds utav Carla ”Arla” Snowwood. Dessa elevhem kommer att tävla mot varandra i olika event som kommer att pågå under hela veckan. I slutet av veckan kommer en stor tävling att ske för att avgöra vilket elevhem som kommer att ta hem pokalen.

Dagens event gick ut på att alla dessa elevhemslösa medlemmar skulle få sig ett elevhem, som alla trivdes i, samt som man passade in på. Vi började med att allesammans samlas i vårat underbara klubbhus då vi kort därefter började få outfit förslag till varje elevhem, vi fick även lite information om varje hem och vad som krävdes i personlighet och beteende för att komma med. När försnacket var avklarat började den lång tråkiga men ändå roliga: Uppdelningen. Emlan ropade upp ett namn och ett elevhem som då personen måste tillhöra i en veckas framtid. När nästan alla hade blivit uppropade och tilldelade ett elevhem var det äntligen dags för min tur. Jag hoppades på att bli tilldelad RavenClaw eller Gryffindor, men allra mest på RavenClaw då jag alltid tillhört det elevhemmet sedan födseln. När jag såg att det stod RavenClaw blev jag verkligen jätte glad och sprang till mina elevhems kamrater. När alla blivit tilldelad ett elevhem spred alla hemmen ut sig över Jorvik för att planera outfit, häst samt utrustning i ”Säg- chatten”. I början var vi lite oense men det löste sig tillslut och trotts att man inte behövde köpa hela outfiten gjorde jag det ändå.

PXStudioRuntimeMMO 2016-02-01 20-27-17-735

Eftersom att RavenClaw är ett snabbtänkt elevhem måste vi ju självklart ha en snabb kvast (häst), så vi bestämde oss för att alla ska rida omkring på sina Morganer, möjligtvis Quarter men det är bara om man inte har någon Morgan. Outfiten som vi bestämde måste jag säga nu i efterhand att den var svin dyr. Jag protesterade lite över den höga summa Star Coins som outfiten kostade, men jag gav med mig och köpte allt ändå, det sved i plånboken. Trotts misshandlingen av min plånbok och argumentationer löste sig allt och jag ser fram emot en spännande och lärorik Harry Potter vecka.

PXStudioRuntimeMMO 2016-02-01 20-30-20-547

 

Michelle Goldland
Hej! Jag heter Michelle Goldland och har spelat SSO i ca 4 år, jag går i en ganska ovanlig sport som heter Ju-jutsu där jag både bältestränar och fightas och kör DUO.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *