God Jul och Gott Nytt År!

Alohaaaa!

Jag vet att det är litet sent nu. Men jag vill ändå önska er en god jul, som redan har varit. Och gott nytt år, som också har varit. CX

I vilket fall så är det 2016 nu, vilket betyder nya tag. Eller för mig betyder det egentligen inget speciellt. Eller jo, vänta här nu lite? Eftersom att det är ett nytt år så betyder ju det att man fyller år igen? Right? Vilket också måste betyda att jag snart fyller år?…..CX Eller, nja. Snart och snart, om ca 2-3 månader. 😉 Men det är snart, eller?

Under julen nu har jag varit med familjen och släkten som ”vanligt”. Vi har haft det jätte trevligt och jag har fått många roliga julklappar. Under nyår var vi bara hemma och chillade innan vi gick ut och kollade på att fyrverkerier klockan 00:00.

Jag har hört att vissa har nyårslöften? Jag har egentligen inte riktigt förstått mig på det. Visst man har något att sträva efter under hela året, men glömmer man inte bort att ”leva” efter nyårslöfterna efter ca 2-3 månader? Är det verkligen någon som fortfarande håller på med sina nyårslöften den 25 September? Jag hade inte gjort det. En vecka senare hade jag antagligen glömt bort själva löftet. Aja, som ni märker har inte jag något nyårslöfte.

Vad tycker ni om nyårslöften?

PXStudioRuntimeMMO 2015-12-29 15-07-16-126

Michelle Goldland
Hej! Jag heter Michelle Goldland och har spelat SSO i ca 4 år, jag går i en ganska ovanlig sport som heter Ju-jutsu där jag både bältestränar och fightas och kör DUO.

1 kommentar

  1. Jag håller med dig ang nyårslöften. Ska man ha dessa löften ska man hålla dom år till år och man ska tro på dom löften man ger. Tyvärr så har denna trend blivit en trend man inte håller, man håller inte dom löften man lägger och då tappar man hela poängen. Samt att ordet ”löfte” tappar sin betydelse.
    Nä ska man lägga löften ska man tro på det och hålla det. Inte glömma bort dom i februari.
    Jag tror där emot att man ska lägga upp mål, mål är lättare att sträva mot.
    Så fundera ut ett mål istället för ett löfte

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *