Kan man endast spela via Launchern??

Heej!

Idag har jag gjort en upptäckt och det är att man bara kan logga in va launchern? 🙁 Idag när jag tänkte logga in (via hemsidan) så gick det inte:

bandicam 2015-03-03 16-48-48-963

Då kom detta upp :I Jag försöka många gånger men det gick verkligen inte 🙁 Så det verkar som att man bara kan logga in via launchern, det tycker jag är jätte dåligt speciellt efter som att jag inte har till gång till att logga in via launchern för att den krånglar hela tiden 🙁 Så jag kan inte logga in på SSO på ett tag (tror jag). Men om min launcher inte fixar sig (jag har kontaktat support) så kräver jag att man kan logga in via hemsidan igen, för jag har ju ändå betalat för SSO om dom då ska ta bort möjligheten för mig att spela så måste jag ju antigen få mina pengar tillbaka eller så måste dom lösa det! Aja jag hoppas att jag hade köpt stallhjälp för idag också? Arnas är det synd om mina små hästar 🙁 Men det var alt för mig just nu!

Cya <3333 :))))

Michelle Goldland
Hej! Jag heter Michelle Goldland och har spelat SSO i ca 4 år, jag går i en ganska ovanlig sport som heter Ju-jutsu där jag både bältestränar och fightas och kör DUO.

3 kommentarer

 1. Här kan man lämna kommentarer 🙂
  Skriv gärna feedback och annat bra! FÖRSÖK att ha en bra stämning i kommentarerna så att det INTE blir så mycket bråk och missförstånd.
  Komihåg att spoilers inte alltid är så uppskattat så om ny vill prata om sådant så kan ni skriva: #spoiler framför eran text så att folk vet att det är en spoil 😉

  Ex:
  #spoiler
  bla..bla…bla….bla…bla

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *